Toivo ja Rauha ry on vuonna 1991 läntisellä Uudellamaalla perustettu yhdistys, jonka

"... tarkoituksena on luoda edellytyksiä sellaisten pienyhteisöjen toiminnalle, joiden jäsenten mahdollisuus selviytyä tässä yhteiskunnassa on rajallinen. Yhdistys järjestää erityistä huolenpitoa tarvitseville ihmisille mahdollisuuden tasavertaiseen ja virikkeelliseen asumiseen, vapaa-aikaan ja työhön. Lisäksi yhdistys pyrkii järjestämään loma- ja virkistystoimintaa erityisesti kehitysvammaisille ja vanhuksille sekä koulutusta ja käytännön harjoittelumahdollisuuksia perhehoitotyöhön aikoville." (ote yhdistyksen säännöistä)

Koska Toivo ja Rauha ry on yleishyödyllinen yhteisö, olemme erityisen kiitollisia kai­kista toimintaamme tukevista lahjoituksista. Koska olemme kuitenkin joutuneet lopettamaan kirpputoritoimintamme, mahdollisuutemme ottaa vastaan tavara­lahjoituksia on rajallinen.

Yhdistyksemme jäseneksi voit liittyä maksamalla allamainitulle tilille 10€ ja laittamalla viitenumeroksi 123.

Toivomme, että käyttäisitte lahjoituksissa viitettä 107, jolloin summa kirjautuu lahjoituksiin ja samalla säästämme pankkikuluissa.

Pankkiyhteys: LUSP FI70 40060010150320 viite 107

Lisätietoja toiminnastamme antaa Maija Ojala puh. 050 526 7703.

Sauli the Bluesman

Toivon ja Rauhan historiaa

Ulla-Maija ja Heikki Sario aloittivat nuorena pariskuntana pioneereina koko Suomessa perhehoitotyön 1975 Karjalohjalla. Sitoutuneisuus työhön ja suurperheeseen on kestänyt vuosikymmenten yli. Biologisten neljän lapsen rinnalla perheessä on varttunut kuusi kehitysvammaista nuorta aikuisiksi, yksi heistä jopa perheen alusta saakka. Sarion perheen kaunis koti on rakennettu vanhaan myllyyn. Suurperheen kodiksi sanee­rattu mylly-meijeri valmistui 1986.

Toivo ja Rauha ry Facebookissa

Toivon ja Rauhan Maja